Voor organisaties

Op zoek naar de juiste partner om medewerkers in beweging te krijgen en houden?

In de snel veranderende wereld waarin wij ons bewegen zijn constante ontwikkeling en flexibiliteit belangrijker dan ooit. Van zowel werkgevers als medewerkers wordt verwacht dat zij snel kunnen schakelen en zich makkelijk kunnen aanpassen aan veranderingen. Steeds meer worden mensen eigenaar van hun eigen ontwikkeling en daarmee hun carrière. Om deze regie te kunnen voeren is het soms fijn als er iemand meeloopt, meekijkt en ondersteunt daar waar het nodig is.

En dat is precies wat MobiliteitNoord doet. Wij kijken graag samen met met de organisatie en de medewerkers mee met waar ze zich naar toe willen bewegen, hoe ze dat kunnen doen en waar de schoen misschien nog wringt. Wij geven richting, sturen bij en brengen beweging. Samen komen we tot passende oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven dat onze aanpak in combinatie met onze bevlogenheid de sleutel is naar succes.

Wij brengen de kandidaat, de organisatie en onszelf voortdurend in beweging. En dat werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs voor een toelichting.

Werving & Selectie

Onze jarenlange ervaring en solide kennis van de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat we passende ondersteuning kunnen bieden bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Dit doen we voor zowel tijdelijke, vaste of interim posities. Wij geloven dat bij het vervullen van vacatures ervaring en opleiding belangrijk zijn, maar dat een juiste persoonlijkheid de uiteindelijke match bepaalt.

Loopbaan & ontwikkeling

Het kriebelt of het wringt. Verandering is nodig, maar waar te beginnen? Voor diverse loopbaan- en ontwikkelvraagstukken ondersteunen wij organisaties en haar medewerkers. Onder andere middels loopbaanonderzoek naar talent en potentieel, oriëntatietrajecten en coaching bij ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. 

Teamontwikkeling

Wat doe je wanneer je wél de juiste mensen in dienst lijkt te hebben met mooie talenten en de juiste instelling, maar in de praktijk blijkt dat een team of afdeling niet optimaal functioneert? Aan welke knoppen moet je draaien om de situatie positief te veranderen?Wij ondersteunen je bij deze vraagstukken in een teamontwikkelprogramma op maat.

Trainingen & programma's

Ons trainingsaanbod is op maat. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ons trainingsaanbod inspireert, is gericht op samenwerking bevorderen, geeft inzicht en zet aan tot actie. 

Outplacement

Afscheid nemen van een organisatie kan moeilijk zijn. Wij ondersteunen medewerkers bij het accepteren van de situatie en gaan met ze aan de slag om op zoek te gaan naar een nieuw perspectief. 

Re-integratie 2e spoor

Als werkgever kun je te maken krijgen met de Wet Verbetering Poortwachten en re-integratie 2e spoor trajecten. Samen met de medewerker gaan we op zoek naar een nieuw perspectief buiten de eigen organisatie.

Onze opdrachtgevers

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

8 + 13 =