Outplacement

Ontslag. Reorganisatie. Boventallig. Van werk naar werk.
Woorden die niemands favoriet zijn.

Start
Start
Neem contact op

Onvermijdelijke veranderingen

In een wereld die voortdurend evolueert, moet je jezelf soms aanpassen. Dit kan soms leiden tot veranderingen die onvermijdelijk zijn. Soms kun je bijvoorbeeld niet langer jouw huidige rol binnen de organisatie vervullen.

Het verlaten van een baan roept vaak vragen en onzekerheden op. Mensen vinden het vaak moeilijk om zo'n verandering te accepteren, compleet logisch natuurlijk. Je emoties kunnen hoog oplopen en er kan weerstand ontstaan.

MobiliteitNoord biedt ondersteuning aan jou bij het herdefiniëren van jouw vaardigheden en ambities, en helpt je deze te matchen met mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Neem contact op

Het outplacementtraject

MobiliteitNoord biedt een outplacementtrajecten aan voor bedrijven die hun werknemers moeten laten gaan. Ons doel is om jou dus te ondersteunen bij het vinden van nieuw werk buiten jouw organisatie. We helpen bij het identificeren van jouw vaardigheden, het opstellen van professionele CV's en sollicitatiebrieven, en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Daarnaast bieden we begeleiding bij het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden en het ontwikkelen van jouw professionele netwerk. Ons team van experts staat klaar om jou emotionele steun te bieden tijdens deze overgangsperiode en je te helpen een nieuwe start te maken in jouw loopbaan.

Neem contact op

Tijdsduur outplacement

De tijdsduur van een begeleidingstraject varieert van persoon tot persoon en wordt beïnvloed door verschillende factoren. Sommige programma's zijn kort, terwijl andere langdurige trajecten met diverse fasen en intensieve ondersteuning omvatten. Over het algemeen duurt een traject minimaal drie maanden en kan het tot maximaal een jaar duren.

De duur van een begeleidingstraject hangt af van:
- De snelheid waarmee een nieuwe baan wordt gevonden.
- Het arbeidsverleden van de persoon.
- De specifieke vaardigheden die relevant zijn voor werk.
- Het beschikbare budget voor het traject.

Kunnen we jou helpen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Neem contact met ons op!

Neem contact op