WerkEnergieAnalyse

Haalt jouw personeel voldoening uit het werk? Ervaren ze voornamelijk spanning op de werkvloer en voelen ze zich uitgeput? Of zijn ze juist op zoek naar meer uitdaging en willen ze zich verder ontwikkelen?

Start
Start
Neem contact op

Wat is WerkEnergieAnalyse?

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Daarom is het is belangrijk dat jouw werknemers een goede energiebalans krijgen en behouden. Met de Werkenergieanalyse® krijg je inzicht in motivatie, tevredenheid, energie- en stressbronnen. Een krachtig instrument dat bijdraagt aan het doelgericht sturen van jouw loopbaan. Jouw werknemers zullen ontdekken op welke aspecten ze wel of geen invloed hebben en hoe ze meer plezier, energie en voldoening uit hun werk kan halen.

Neem contact op

Makkelijk online in te vullen

De Werkenergieanalyse® is eenvoudig online in te vullen. De werknemer krijgt een persoonlijke rapportage die hij of zij vervolgens bespreekt met een Adviseur Werk & Ontwikkeling. Samen met ons maken we een persoonlijk prioriteitenplan, zodat we direct en doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Interesse en wil je graag meer weten? Wij vertellen je graag meer over hoe het werkt en de mogelijkheden van de Werkenergieanalyse®.

Neem contact op

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Neem contact met ons op!

Neem contact op