Loopbaan & Ontwikkeling

Het kriebelt of het wringt. Je wilt verandering, maar waar begin je dan? Er zijn in je leven een aantal cruciale momenten waarop je vrijwillig of soms gedwongen wordt om je loopbaan onder de loep te nemen. Het is waardevol om deze zoektocht niet alleen te doen. Samen met jou kijkt MobiliteitNoord waar jouw werkgeluk ligt en hoe jij, net als wij, weer met energie naar je werk kunt gaan.

Start
Start
Neem contact op

Onderzoek

Wanneer je wilt ontdekken waar jouw kennis en kunde liggen biedt een loopbaanonderzoek uitkomst. Door onze werkmethode maken we inzichtelijk waar je potentieel ligt.Wij werken met een instrument dat Profilizer heet.

Door middel van een talentenmeting krijgen we inzicht in jouw veerkracht en gedrag. Dit zijn belangrijke voorspellers van werkplezier en toekomstig succes.Het onderzoek resulteert in een vertrekpunt om een richting te gaan bepalen in je loopbaan. Het zorgt voor meer bewustwording en inzicht.

Start onderzoek

Oriëntatie

Je voelt je niet helemaal meer op je plek, je wil meer regie nemen over je eigen werkende leven of je merkt dat een specifiek onderdeel van je baan veel meer of minder energie geeft dan andere onderdelen. Tijd om het een en ander eens te onderzoeken!

Tijdens een loopbaanoriëntatie traject gaan we samen met jou kijken naar wat je talenten, ambities en drijfveren zijn. Wat maakt jou nu echt gelukkig in je werk? Waar krijg je energie van? Wanneer we dit op een rijtje hebben gezet vertalen we deze naar passende functies, rollen en sectoren waarin jij (weer) kunt stralen.

Jouw traject bestaat uit een aantal gesprekken en we zetten diverse loopbaaninstrumenten in. Om inzicht te krijgen in jouw talenten, kunnen we een
loopbaanonderzoek inzetten.

Start oriëntatie

Outplacement

Ontslag. Reorganisatie. Boventallig. Van werk naar werk.
Woorden die niemands favoriet zijn.

We begrijpen als geen ander dat je baan verliezen pijnlijk kan zijn. Het is toch een groot gedeelte van je leven dat wegvalt. Misschien ben je ook wel blij en geeft dit nieuws nét dat duwtje in de rug die je nodig hebt.

Verdriet, blijdschap en alles wat daartussen zit: bij MobiliteitNoord is ruimte voor alles wat er bij jou speelt. Tijdens een outplacement traject kijken we vervolgens samen met jou naar de stappen die gezet moeten worden om te komen tot een nieuwe baan. We stimuleren je onder andere om nieuwe kansen en mogelijkheden te zien en gebruiken ons netwerk om jou van passende vacatures te voorzien.

Volg je een outplacement traject bij ons, dan kun je zonder kosten deelnemen aan
HetWerkt. Voor dit soort trajecten is het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij een organisatie. Wij raden je dan ook aan om vrijblijvend een gesprek met ons aan te vragen.

Neem contact op

Re-integratie 2e Spoor

Wanneer je langdurig ziek bent, kan het tot een punt komen dat je verder moeten kijken naar mogelijkheden buiten je huidige organisatie.Wij bieden hierbij ondersteuning in de vorm van een re-integratie 2e spoortraject.

Tijdens dit traject begeleiden wij je middels een succesvol stappenplan richting een nieuw perspectief.In dit traject ondersteunen we je in jouw situatie. Je doet kennis op over jezelf, de wet- en regelgeving waar je mee te maken hebt en de huidige arbeidsmarkt. Je maakt gebruik van ons grote netwerk om jezelf te profileren.

Volg je een re-integratie 2e spoor traject bij ons? Dan kun je zonder kosten deelnemen aan
HetWerkt.

Neem contact op

Coaching

Ik zit niet lekker in mijn vel door mijn werk.
Ik vind het lastig om mijn tijd te bewaken.
Ik heb problemen met mijn leidinggevende.

Herken jij jezelf hierin? Of heb je een andere situatie waarin je wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken? Tijdens coaching kijken we naar je talenten, competenties en onderzoeken we wat werkgeluk voor jou betekent. We benaderen jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken en komen in samenspraak met jou tot concrete acties om je huidige situatie te verbeteren. Dit doen we niet alleen door te praten, maar ook door te doen.

Om het beste uit jou en het traject te halen, zetten we verschillende praktische, leuke en soms confronterende werkvormen in. We geven het traject samen vorm en bepalen met jou en eventueel met jouw werkgever wat de doelen zijn waar we aan werken.

Wil je een vrijblijvend gesprek met ons om de mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Neem contact met ons op!

Neem contact op