WerkEnergieAnalyse

Krijg je energie van je werk? Of ervaar je voornamelijk spanning in je werk en kost het je energie? Of zoek je juist meer uitdaging in je werk en wil je jezelf verder ontwikkelen?

Start
Start
Neem contact op

Wat is WerkEnergieAnalyse?

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Daarom is het is belangrijk dat je een goede energiebalans krijgt en behoudt. Met de Werkenergieanalyse® krijg je inzicht in jouw motivatie, tevredenheid en energie- en stressbronnen. Een krachtig instrument dat bijdraagt aan het doelgericht sturen van jouw loopbaan. Je ontdekt op welke aspecten je wel of geen invloed hebt en hoe je meer plezier, energie en voldoening uit je werk kan halen.  

Je kunt de Werkenergieanalyse® eenvoudig online invullen. Je krijgt een persoonlijke rapportage die je vervolgens bespreekt met een Adviseur Werk & Ontwikkeling. Samen met ons maak je een persoonlijk prioriteitenplan, zodat je direct en doelgericht aan de slag kunt.Interesse en wil je graag meer weten?

Wij vertellen je graag meer over hoe het werkt en de mogelijkheden van de Werkenergieanalyse®.

Neem contact op

Onze aanpak

Met elkaar, als een geoliede machine, om optimaal een connectie te maken met de mensen waar we voor en mee werken. De focus naar buiten. Naar de mensen. Zo willen wij graag werken.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Neem contact met ons op!

Neem contact op