WerkEnergieAnalyse

Haalt jouw personeel voldoening uit het werk? Ervaren ze voornamelijk spanning op de werkvloer en voelen ze zich uitgeput? Of zijn ze juist op zoek naar meer uitdaging en willen ze zich verder ontwikkelen?

Start
Start
Neem contact op

Wat is WerkEnergieAnalyse?

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Daarom is het is belangrijk dat je een goede energiebalans krijgen en behouden. Met de WerkEnergieAnalyse® krijg je inzicht in motivatie, tevredenheid, energie- en stressbronnen. Een krachtig instrument dat bijdraagt aan het doelgericht sturen van jouw loopbaan. Je zult ontdekken op welke aspecten je wel of geen invloed hebt en hoe je meer plezier, energie en voldoening uit je werk kan halen.

Neem contact op

Online in te vullen

De Werkenergieanalyse® is eenvoudig online in te vullen. Je krijgt een persoonlijke rapportage die je vervolgens bespreekt met een Adviseur Werk & Ontwikkeling. Samen maken we een persoonlijk prioriteitenplan, zodat we direct en doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Interesse en wil je graag meer weten? Wij vertellen je graag meer over hoe het werkt en de mogelijkheden van de Werkenergieanalyse®.

Neem contact op

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Neem contact met ons op!

Neem contact op