Op zoek naar de juiste partner om medewerkers in beweging te krijgen en te houden?

In de snel veranderende wereld waarin wij ons bewegen zijn constante ontwikkeling en flexibiliteit belangrijker dan ooit.

Loopbaan & Ontwikkeling

Het kriebelt of het wringt. Verandering is nodig, maar waar te beginnen? Voor diverse loopbaan- en ontwikkelvraagstukken ondersteunen wij organisaties en haar medewerkers.

Werving & Selectie

Onze jarenlange ervaring en solide kennis van de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat we passende ondersteuning kunnen bieden bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.

Teamontwikkeling

Wat doe je wanneer je wél de juiste mensen in dienst lijkt te hebben met mooie talenten en de juiste instelling, maar in de praktijk blijkt dat een team of afdeling niet optimaal functioneert? Aan welke knoppen moet je draaien om de situatie positief te veranderen? Wij ondersteunen je bij deze vraagstukken in een teamontwikkelprogramma op maat.

Meer info

Trainingen & Programma's

Ons trainingsaanbod is op maat. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ons trainingsaanbod inspireert, is gericht op samenwerking bevorderen, geeft inzicht en zet aan tot actie.

Meer info

Outplacement

Afscheid nemen van een organisatie kan moeilijk zijn. Wij ondersteunen medewerkers bij het accepteren van de situatie en gaan met ze aan de slag om op zoek te gaan naar een nieuw perspectief.

Meer info

Re-integratie 2e spoor

Als werkgever kun je te maken krijgen met de Wet Verbetering Poortwachten en re-integratie 2e spoor trajecten. Samen met de medewerker gaan we op zoek naar een nieuw perspectief buiten de eigen organisatie.

Meer info

Wat onze klanten zeggen.

Fijn & verhelderend

Fijne gesprekken met hele goede vragen om over na te denken. Fijn dat ik zelf aan kon geven wanneer ik het volgende gesprek wilde. Vond het best een proces. Ik weet weer wat ik heb en waar ik sta en dat geeft veel rust!

Ester van de Kam - Dalfsen

Zinvol en nuttig

Door deze coaching ga ik anders gesprekken in. Ik heb nuttige informatie gekregen waar ik verder mee kan. De uitkomst van de gesprekken leveren een beter resultaat op.

Jan - Leeuwarden

Betrokken en professioneel

Tijdens het traject heb ik altijd oprechte betrokkenheid en interesse ervaren. Er werd voldoende tijd uitgetrokken en tussendoor gecheckt hoe het ging. Wat ik ook prettig heb ervaren zijn de duidelijke verslagleggingen van hetgeen wat besproken is.

Anoniem - Groningen

Ik heb duidelijk mijn eigen proces gelopen

Toen ik dit proces inging stond er al van alles te gebeuren in mijn persoonlijke loopbaan en de test heeft mij bevestigd in mijn keuzes die ik moest maken.

Sonja Bos - Ten Boer

Je bent in goed gezelschap.

Neem contact op.

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Vraag een gesprek aan