Werkenergieanalyse®

Krijg je energie van je werk? Of ervaar je voornamelijk spanning in je werk en kost het je energie? Of zoek je juist meer uitdaging in je werk en wil je jezelf verder ontwikkelen?

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Daarom is het is belangrijk dat je een goede energiebalans krijgt en behoudt. Met de Werkenergieanalyse® krijg je inzicht in jouw motivatie, tevredenheid en energie- en stressbronnen. Een krachtig instrument dat bijdraagt aan het doelgericht sturen van jouw loopbaan. Je ontdekt op welke aspecten je wel of geen invloed hebt en hoe je meer plezier, energie en voldoening uit je werk kan halen.  

Je kunt de Werkenergieanalyse® eenvoudig online invullen. Je krijgt een persoonlijke rapportage die je vervolgens bespreekt met een Adviseur Werk & Ontwikkeling. Samen met ons maak je een persoonlijk prioriteitenplan, zodat je direct en doelgericht aan de slag kunt.

Interesse en wil je graag meer weten? Wij vertellen je graag meer over hoe het werkt en de mogelijkheden van de Werkenergieanalyse®. Neem contact met ons op.

Lees meer in de folder: Werkenergieanalyse®.

Voor organisaties

De Werkenergieanalyse® is een procesversneller en krachtig instrument dat ervoor zorgt, samen met een gecertificeerde coach, dat er een bewustwording wordt gecreëerd. Een medewerker krijgt inzicht in zijn of haar persoonlijke drijfveren en voorwaarden. De analyse geeft tevens iemand inzicht in de energiebronnen en in factoren die energie kosten op zowel organisatie-­ als functieniveau. De Werkenergieanalyse® zorgt ervoor dat een medewerker inziet dat hij of zij zelf initiatief en invloed heeft op het werk, dat hij of zij een plan maakt en regie neemt.

Nieuwsgierig wat dit voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wij komen graag langs voor een toelichting.

Ik kreeg een heldere en flexibele begeleiding

Het was fijn dat er meegedacht werd met de plaats van het gesprek, dit kon bij mij thuis toen ik geen oppas kon vinden. Gesprekken waren prettig en ik werd gehoord.
- Winsum

Betrokken en professioneel

Tijdens het traject heb ik altijd oprechte betrokkenheid en interesse ervaren. Er werd voldoende tijd uitgetrokken en tussendoor gecheckt hoe het ging. Wat ik ook prettig heb ervaren zijn de duidelijke verslagleggingen van hetgeen wat besproken is.
- Groningen

Professionele begeleiding met een persoonlijke benadering!

Het outplacement traject wat ik heb gevolgd bij MobiliteitNoord heeft mij uitstekend geholpen om een beter inzicht te krijgen in mijn vaardigheden en affiniteiten op werkgebied. Ook kreeg ik de nodige handvaten hoe ik beter mijn sollicitaties kan uitvoeren. De sfeer tijdens de sessies was zeer prettig en informeel, De coach heeft de nodige aandacht en verdiept zich goed in zijn/haar cliëntele. Mat Farret Jentink-Meppel.
- Meppel

Open, eerlijk en respectvol

Fijn dat ik bij jullie mocht re-integreren in de arbeidsmarkt. Jullie methodes hebben mij laten inzien wat voor mij echt belangrijk is en wat ik echt wil.
- Emmen

Super goede begeleiding gehad van a tot z!

Mobiliteit Noord is een laag drempelige organisatie, met een goede begeleiding om te onderzoeken hoe mijn loopbaan zich verder ging ontwikkelen. Het was voor mij 16 jaar geleden dat ik actief aan het zoeken was naar een nieuwe uitdaging. Mobiliteit Noord heeft mij geholpen met het zoeken naar mijn nieuwe uitdaging, van beroepskeuze testen tot workshops mbt solliciteren. Het was een compleet pakket wat mij heeft gebracht naar mijn nieuwe uitdaging/baan! De samenwerking was super en goed afstemt in wat ik nodig had. Ik vond het een hele prettige samenwerking.
- Assen

Ik heb duidelijk mijn eigen proces gelopen

Toen ik dit proces inging stond er al van alles te gebeuren in mijn persoonlijke loopbaan en de test heeft mij bevestigd in mijn keuzes die ik moest maken.
- Ten Boer

mijn ervaring is positief, met af en toe een kritische noot

Mijn ervaring is positief, al moet ik zeggen dat ik in het begin van het traject meer had verwacht. Ik had verwacht dat Mobiliteit Noord een netwerk heeft waarin je gemakkelijk bij een bedrijf mee kunt lopen, reïntegreren. En dat het gemakkelijker zou zijn om een baan te vinden. Dat er van Mobiliteit Noord actiever werd gezocht. (dit is benoemd vanuit mijn vorige werkgever) Positief is dat ik geholpen ben bij het zoeken wat voor werk er bij me past, dit omdat ik twijfelde aan wat ik deed, maar toch komt eruit dat het werk als planner bij me past. Goed geholpen bij het leren schrijven van sollicitatie brieven. Mobiliteit Noord is voor mij een "hulpmiddel" geweest naar ander werk.
- Assen

8

Momenteel ben ik werkzoekend. Ik had een aantal sollicitatiegesprekken gevoerd en merkte steeds tijdens het voorbereiden dat ik last had van negatieve en belemmerende gedachten. Een vriendin van mij had goede ervaringen met MobiliteitNoord en ik besloot contact te zoeken. Samen met Eije hebben we mijn volgende sollicitatiegesprek voorbereid. De belemmerende gedachten hebben we doorgenomen (waar komt deze gedachte vandaan?) en omgebogen (is dit een reële gedachte?). Ook hebben we een tactiek besproken en hebben we het gesprek geoefend. Gevolg is dat ik met een goed gevoel en minder tegenzin het sollicitatiegesprek in ging en voelde ik mij een gelijkwaardige gesprekspartner. Hoewel ik de baan niet heb gekregen, ontving ik van de selectiecommissie complimenten over het gevoerde gesprek en mijn profilering.
- Groningen

Heel fijn en verhelderend om met iemand van buitenaf weer alles op een rijtje te zetten!

Fijne gesprekken met hele goede vragen om over na te denken. Fijn dat ik zelf aan kon geven wanneer ik het volgende gesprek wilde. Vond het best een proces. Ik weet weer wat ik heb en waar ik sta en dat geeft veel rust!
- Dalfsen

Intensieve goedvoorbereide loopbaandag.

De dag bestond uit 2 gesprekken van 5 kwartier in de ochtend, een uur pauze en nog eens twee gesprekken in de middag. Dit klinkt als 4 keer hetzelfde, maar zo ervaar je dat niet aangezien je 4 keer met iemand anders het gesprek hebt en zij alle 4 vanuit een ander hoek benaderen, met 4 verschillende methodes. De verschillen tussen de adviseurs onderling geeft ook een prettige dynamiek in de dag. Deze dag is goed te doen, maar houd je agenda 's avonds leeg, want het is zonder dat je het door hebt intensief. Ik ben al langere tijd op zoek naar verandering. Mijn team en werkomgeving zijn leuk, maar de uitdaging is na zoveel jaar verdwenen. Ik vroeg me af: 'is dit het nou tot aan mijn pensioen de komend 30 jaar?' Deze loopbaan dag heeft me goed aan het denken gezet en dingen in kaart gebracht. Ik heb tools meegekregen om er zelf mee verder aan de slag te gaan.
- Assen
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

13 + 2 =