Trainingen & programma’s

Trainingen

Wil je je verder ontwikkelen? In onze trainingen geven wij je de tools om zelfverzekerd de arbeidsmarkt (weer) op te gaan. Zo leren we je hoe je een perfect LinkedIn profiel neerzet of hoe je jezelf het beste kunt profileren in een sollicitatiegesprek. 

We kijken altijd naar jouw behoeftes en stemmen de training daarop af. Een training bieden wij 1 op 1 aan en we organiseren regelmatig inspirerende workshops en trainingen aan in groepsverband. Nieuws hierover vind je bij Actueel.

Programma HetWerkt

Dé plek om in een stimulerende omgeving te werken aan je loopbaan. Op deze fysieke plek in Assen wordt je uitgenodigd om nieuwe acties uit te zetten voor je toekomst. Wij zijn er aanwezig om je te ondersteunen en faciliteren waar je dat nodig hebt. 

Voor iedereen die nu met zijn of haar loopbaanvragen bezig is.

Lees meer over HetWerkt

Voor organisaties

Wij gaan graag met jou in gesprek over ons trainingsaanbod en wat we kunnen doen voor jouw organisatie. Regelmatig organiseren we trainingen op maat incompany. Wil je medewerkers inspireren door bijvoorbeeld een workshop werkgeluk organiseren? Of denk je aan een training om samenwerking in en tussen teams te bevorderen? Wij komen graag langs om de vraag van de organisatie en de mogelijkheden te bespreken. 

Mijn visie op de arbeidsmarkt is door de begeleiding compleet veranderd (focus op passie en drijfveren i.p.v. CV). Ik ben er zelfverzekerder en gerichter door gaan zoeken naar passend werk.
- Groningen
Prettig bedrijf! Fijne ervaring!
Ik heb veel geleerd over mezelf en over de arbeidsmarkt.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding die Stefan van Mobiliteit Noord mij heeft gegeven. Waar ik er zelf niet uitkwam wat voor werk nou beter bij mij zou passen, wist Stefan mij, met behulp van vragenlijsten en gesprekken, meer inzicht te geven in mijn competenties, interesses en voorkeuren mbt taken en rollen op het werk. Dankzij dit traject heb ik een duidelijker beeld gekregen van welke kant ik op
moet en ik zie de vervolgstappen die ik nog ga zetten dan ook met vertrouwen tegemoet.
- Groningen
Enthousiast en professioneel geholpen om een plan B te hebben mocht ik in de toekomst zonder werk komen te zitten!
- Dwingeloo
Ze nemen de tijd voor je, een luisterend oor, en denken goed mee.
- Kampen
Ik heb een korte LinkedIn workshop gevolgd, waarbij mij meer is verteld over hoe ik mij online kan profileren. Als tip zou ik willen meegegeven dat het wellicht ook fijn kan zijn om tijdens de cursus al bezig te gaan met verbeteren van de LinkedIn pagina. Dan kan je direct feedback krijgen tijdens de cursus. Verder heb ik een gezellige middag gehad!
- Utrecht
Mobiliteit Noord heeft mij goed geholpen bij het vinden van werk dat bij mij past. Hierbij werd goed onderzocht hoe je als persoon bent en waar precies je passie ligt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
- Zwolle
Ik ben uitermate tevreden over de begeleiding en coaching bij MobileitNoord. De profilizertest die ik bij MobiliteitNoord gedaan heb gaf mij een goede kijk op wat mijn talenten en werkrichting zijn. Ik kan iedereen aanraden deze test bij MobiliteitNoord te volgen.
Fijne gesprekken, goede en snelle communicatie. Betrokken medewerker. Traject niet afgerond doordat ik ondertussen een andere baan had gevonden.
- Groningen
Doordat ik al een hele tijd bij mijn vorige werkgever werkte, heb ik gebruik gemaakt van een loopbaan advies, na het maken van een assessment en het vervolg gesprek hierop een verhelderend eigen beeld terug gekregen, vanuit deze informatie meerdere succesvolle sollicitaties gedaan, met als resultaat een nieuwe baan. Ook na de gesprekken meerdere keren contact gehad dit heb ik als zeer prettig ervaren.
13 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

10 + 14 =