MobiliteitNoord blijft groeien! In het afgelopen jaar hebben wij al 8 nieuwe collega’s mogen verwelkomen die ons helpen om de kandidaten van prachtige organisaties uit de zorg het onderwijs, de industrie, detailhandel en nog vele andere sectoren, te ondersteunen in hun ontwikkeling op de arbeidsmarkt. 

Onze manier van dienstverlening en onze kwaliteit zorgen ervoor dat we ook in 2021 flink doorgroeien. Daarom zijn wij ook nu weer op zoek naar nieuwe enthousiaste en bevlogen freelance loopbaanprofessionals. Wil jij met jouw kennis en ervaring onze kandidaten verder helpen groeien en de nieuwe collega worden in ons team?

In de snel veranderende wereld waarin wij ons bewegen zijn constante ontwikkeling en flexibiliteit belangrijker dan ooit. Van zowel werkgevers als medewerkers wordt verwacht dat zij snel kunnen schakelen en zich makkelijk kunnen aanpassen aan veranderingen. Steeds meer worden mensen eigenaar van hun eigen ontwikkeling en daarmee hun carrière. Om deze regie te kunnen voeren is het soms fijn als er iemand meeloopt, meekijkt en ondersteunt daar waar het nodig is. En dat is precies wat MobiliteitNoord doet! 

Wie zijn wij?  

Een jonge, frisse en professionele club mensen die elk vanuit zijn of haar eigen expertise naar jouw loopbaan-situatie kijkt en met je meedenkt. Wij kijken graag samen met de organisatie en de medewerkers mee met waar ze zich naar toe willen bewegen, hoe ze dat kunnen doen en waar de schoen misschien nog wringt. Wij geven richting, sturen bij en brengen beweging. Samen komen we tot passende oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven dat onze aanpak in combinatie met onze bevlogenheid de sleutel is naar succes. Wij brengen de kandidaat, de organisatie en onszelf voortdurend in beweging. En dat werkt! 

Word jij een van onze nieuwe Freelance Loopbaanprofessionals? 

Ben jij een expert in jouw vak en beschik je over bergen kennis en ervaring op het gebied van het geven van loopbaanadvies, het doorlopen van re-integratie 2e spoor en/of outplacement trajecten? Vind jij het leuk om mensen te coachen en te begeleiden in hun werksituatie om te onderzoeken welke functie en/of werkomgeving het beste bij hen past? Of om verzuim of een burn-out te voorkomen?  En heb je aantoonbare ervaring met dit soort trajecten en positieve referenties daaromtrent? Dan zijn we in het bijzonder op zoek naar jou! 

Wat is onze werkwijze?  

De loopbaanprofessionals van MobiliteitNoord voeren intakegesprekken met werkgevers en kandidaten en adviseren welke loopbaantrajecten het meest passend zijn om de gestelde doelen te bereiken. Voor de uitvoering van deze trajecten zijn wij op zoek naar ervaren Loopbaanprofessionals voor loopbaanvraagstukken én voor outplacement-  en re-integratie 2e spoor trajecten die op Freelance basis ingezet willen worden: 

Jouw uitdaging 

 • Je coacht en begeleidt kandidaten bij het groeien naar nieuw perspectief. Je begeleidt de kandidaten bij het helder krijgen van hun kwaliteiten, drijfveren en interesses. Daarbij motiveer je ze tot het maken van realistische actieplannen en je coacht ze om daadwerkelijk hun doelen te bereiken.
 • Ook ondersteun je kandidaten met effectieve (loopbaan)coaching- en begeleiding. Je verwerft samen met de kandidaat vacatures, baangaranties, arbeidsgewenningsplekken en leer/werktrajecten met als ultiem doel, een nieuwe, passende en duurzame baan. Tevens begeleid je werknemers in hun bestaande werkomgeving. 
 • Vanuit loopbaanadvies-, 2e spoor-, en outplacementtrajecten wordt de kandidaat naar werk bemiddeld in samenwerking met én door gebruik te maken van het uitgebreide arbeidsmarkt en bedrijvennetwerk van de loopbaanprofessionals van MobiliteitNoord.
 • Je overlegt met de andere loopbaanprofessionals van MobiliteitNoord over te bereiken resultaten en middelen die worden ingezet.
 • Natuurlijk registreer je tijdig en accuraat je acties, rapportages en resultaten in de daarvoor beschikbare systemen.

Jouw profiel

 • Je beschikt aantoonbaar over hbo werk- en -denkniveau, met een HR-achtergrond en/of een post hbo-opleiding tot loopbaanadviseur of ervaring in loopbaanadvieswerk en re-integratietrajecten.
 • Meerdere jaren ervaring als loopbaanprofessional en je bent bekend met het gebruik van diverse testinstrumenten.
 • Je bent proactief, gericht op vooruitgang en het behalen van successen. 
 • Je bent warm zakelijk: je hebt én oog voor de ander én voor het resultaat.
 • Ook denk je in kansen en motiveer je kandidaten tot actie en vooruitgang.

Dit bieden we jou! 

 • Een functie als loopbaanprofessional
 • Marktconforme freelance vergoeding 
 • Een super leuk team van MobiliteitNoord, collega’s om mee samen te werken 
 • Een gedreven backoffice die zorgt dat alles tot in de puntjes gepland en geregeld is 
 • Een sparringpartner op gebied van loopbaanvraagstukken  
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe producten, trajecten en vormen van coaching
 • Deelname aan de inhoudelijke workshops ten behoeve van je eigen ontwikkeling

Ben je geïnteresseerd?  

Stuur dan je reactie incl. je CV naar anna@mobiliteitnoord.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Anna Nijenhuis op 088 – 214 0000. Zij is bereikbaar op maandagmiddag en vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. 

Hoe ziet de selectieprocedure er uit? 

Tijdens een eerste telefonische kennismaking hebben we de gelegenheid om elkaar over en weer al wat beter te leren kennen om te zien of we een mogelijke match zouden kunnen zijn. Weet je ons in dat eerste gesprek te overtuigen met jouw ervaring, skills en enthousiasme, dan hebben we een go voor een tweede verdiepende kennismaking in de vorm van een demo-coach gesprek. Daarmee kun je ons jouw talenten daadwerkelijk tonen. En mocht dat ook positief zijn en passen bij onze aanpak als MobiliteitNoord dan gaan we ons best doen om je zo snel mogelijk in te zetten!