HetWerkt, hét nieuwe en innovatieve loopbaanprogramma is sinds kort van start gegaan! En met succes, al een aantal kandidaten hebben een nieuwe baan gevonden vanuit dit programma. Wat houdt het in?

Dit programma is bedoeld voor kandidaten die actieve manier aan de slag willen met hun loopbaan. Het ultieme doel van ons programma is, dat de kandidaten door middel van hun ontdekte talenten, intrinsieke motivatie en tijdens het loopbaanprogramma aangeleerde vaardigheden concreet gaan starten in een passende functie. 

Talentenmeting

We starten met een individuele talentenmeting middels het instrument Profilizer. Dit is een wetenschappelijke metingsmethode die ingezet wordt om talenten, veerkracht en competenties inzichtelijk te maken. 

Vanuit deze inzichten krijgen de kandidaten de ruimte om (samen) actief aan de slag te gaan binnen ons kantoor in Assen. Het is een interactief programma met een werkruimte voor de kandidaten waarbij ze – zowel zelfstandig als met elkaar – hun loopbaanwensen onderzoeken. Tijdens het werken aan hun loopbaan komen ze met elkaar in gesprek en krijgen ze de gelegenheid om voor en met elkaar vacatures te zoeken en elkaars netwerk in te zetten. 

Ondersteuning van loopbaanadviseurs

Naast onderzoek, krijgen ze de mogelijkheid om te werken aan hun ontwikkeling en presentatie middels ondersteuning van onze loopbaanadviseurs. Kandidaten maken persoonlijke doelen en worden middels coaching en workshops ondersteund bij sollicitatie- en netwerkactiviteiten. 

Inspiratie: workshops en netwerken

Als extra stimulans en ter inspiratie organiseren we elke laatste week van de maand een inspiratieweek. In deze week worden er dagelijks workshops aangeboden aan de deelnemers met heel uiteenlopende thema’s, afhankelijk van de behoefte van de groep kandidaten welke op dat moment binnen HetWerkt actief is. Naast inhoudelijk inspiratie nodigen we ook gastsprekers uit en is dit een ultieme mogelijkheid om te netwerken! Als aanvulling kunnen ook mensen die geen loopbaanprogramma bij ons volgen deelnemen aan de workshops en zodoende een kijkje in de keuken van HetWerkt nemen. 

De kandidaten die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun loopbaan, zullen zichzelf op dit platform presenteren. Dus houd onze pagina in de gaten om een voor u passend talent te vinden. 

Wilt u meer informatie of wilt u uzelf of iemand aanmelden? Neem dan contact met ons op.