Ben je op dit moment, net als veel andere mensen, thuis aan het werk? Of misschien juist niet of minder aan het werk? En heb je vragen over jouw werk of loopbaan? E-coaching biedt uitkomst, als een uitstekend alternatief voor traditionele coaching. Juist nu we tijdelijk minder direct contact met andere mensen hebben. 

Zowel voor werkgever als werknemer verandert er op dit moment veel. Hoe zorg je voor een goede werk en privé balans? Wat doe je als werkgever bijvoorbeeld aan afnemende motivatie? Hoe kun je je medewerkers mentaal ondersteunen in deze tijd? 

E-coaching biedt uitkomst

E-coaching kan op de volgende punten uitkomst bieden:

 • Mentale ondersteuning op maat
 • Extra zorg voor medewerkers
 • Zorgen delen met een professional 
 • Hoe om te gaan met gebrek aan motivatie en inspiratie?
 • Hoe kan ik mijn medewerkers helpen een goede werk en privé balans te houden?

En als medewerker kunnen wij ons goed voorstellen dat één of wellicht meerdere vragen van hieronder door je hoofd heen spoken:

 • Wat mis ik nu het meeste van mijn werk?  
 • Waar kan ik mij nu in ontwikkelen? 
 • Ik ben toe aan meer uitdaging hoe kan ik dat in mijn werk creëren?  
 • Wat zorgt dat ik stress krijg van mijn werk en hoe kan ik dit in de toekomst anders doen?  
 • Waar ben ik eigenlijk goed in? 
 • Wat wil ik niet meer? En wat wil ik de juist meer in mijn werkzaamheden?  

Dankzij de moderne technologie kun je live contact hebben met één of meerdere mensen tegelijk, ideaal dus voor e-coaching. Vanuit je thuissituatie over je toekomst praten met een Adviseur Werk & Ontwikkeling. Geen ingewikkelde trajecten, maar in het kort de stand van zaken opmaken, concrete acties voor jezelf opstellen om daar vervolgens mee verder te gaan. 

Hoe doen we dat?  

Met de Werkenergieanalyse®, een wetenschappelijk onderbouwd loopbaaninstrument, en twee online coach gesprekken met één van onze adviseurs. 

Wat levert het op?  

Concrete handvaten om je werk leuker te maken. Kennis over je talenten en inzicht in waar je minder of juist meer energie van krijgt. Met deze inzichten kun je met vertrouwen je vervolgstappen bepalen. Zodat je met meer energie, plezier en voldoening aan het werk bent. Dit kan bijvoorbeeld gaan over aanpassingen in je werk, of op zoek naar een baan die goed bij je past. 

Het weekendje weg zit er voorlopig niet in, dus waarom niet investeren in jezelf? Samen bepalen wij jouw richting!  

Wil je graag meer weten? 

Stuur dan een bericht of bel naar Anna. Zij is bereikbaar op 06-38061785, of mail naar anna@mobiliteitnoord.nl.