Coaching

Ik zit niet lekker in mijn vel door mijn werk.
Ik vind het lastig om mijn tijd te bewaken.
Ik heb problemen met mijn leidinggevende.

Herken jij jezelf hierin? Of heb je een andere situatie waarin je wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken? Tijdens coaching kijken we naar je talenten, competenties en onderzoeken we wat werkgeluk voor jou betekent. We benaderen jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken en komen in samenspraak met jou tot concrete acties om je huidige situatie te verbeteren. Dit doen we niet alleen door te praten, maar ook door te doen.

Om het beste uit jou en het traject te halen, zetten we verschillende praktische, leuke en soms confronterende werkvormen in. We geven het traject samen vorm en bepalen met jou en eventueel met jouw werkgever wat de doelen zijn waar we aan werken.

Wil je een vrijblijvend gesprek met ons om de mogelijkheden te bespreken? Wij komen graag met je in contact.

Door een burn-out ben ik een periode uit het arbeidsproces geweest. Via via ben ik in aanraking gekomen met MobiliteitNoord.
Ik had met mijn adviseur meteen een goede vertrouwensband. Ze was voor mij een goede gesprekspartner, waarbij ik vrijuit kon praten en zij ook kritisch durfde te zijn naar mijn functioneren.Samen hebben we gewerkt aan zelfreflectie, wat wil ik wel of niet, etc. Door haar heb ik veel zaken kunnen loslaten waar ik geen invloed op heb of invloed op kan uitoefenen. Dit geeft heel veel rust.
Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk en pas nog dagelijks de do’s en don’ts toe die ik tijdens onze gesprekken heb meegekregen.
Ik kan iedereen Mobiliteit Noord aanraden als ze in een soort gelijke situatie zitten. Je komt er gegarandeerd sterker uit.

Peter Vos

Coachingstraject

Voor organisaties

Tijdens coaching kijken we niet alleen naar talenten en competenties van medewerkers, maar ook naar de zelfredzaamheid en het reflectief vermogen. Hierdoor kunnen medewerkers zelfstandig doorontwikkelen. Ook als het traject is afgerond. 

Benieuwd wat wij als partner voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag langs om dit samen te onderzoeken. 

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

9 + 5 =