Anna Osseweijer

Anna is als eigenaar van MobiliteitNoord nauw betrokken bij onze klanten. Zij onderhoudt de contacten en is een echte organisatieontwikkelaar. 

Zij is de vrolijke en extraverte netwerker van het team. Ook is ze ondernemend, resultaatgericht en altijd op zoek naar nieuwe ideeën en contacten. Naast iemand met een creatieve geest en de pionier van MobiliteitNoord is Anna ook partner, moeder en een rasechte noorderling. Naast Groningse roots liggen haar carrière roots in de marketing, vanuit waar ze doorgroeide naar intercedent en loopbaancoach. 

Haar ouders vertelden haar vroeger dat ze een vlinder was, een meisje dat door het leven fladderde om overal even neer te strijken en vervolgens weer verder te fladderen. Tegenwoordig is zij met haar man en kinderen neergestreken in een woning aan het water en regelmatig gaan ze dan ook met hun bootje eropuit. Anna komt tot rust in de natuur en is graag omringt door dieren. Haar mooiste vakantie beleefde ze in Fins Lapland waar ze drie dagen een sledetocht reed. Het was een tocht waarbij ze optimaal uit haar comfortzone moest stappen. Het was zo nu en dan afzien maar het gevoel van één zijn met de natuur, het grote respect dat ze voor de sledehonden voelde en het zien van het Noorderlicht maakten alles goed. 

Onlangs leerde Anna dat je door jezelf open te stellen veel kunt winnen. Een mooie eye-opener die haar de kracht van kwetsbaarheid heeft laten ervaren. Anna is zorgzaam, direct, heeft humor en heeft veel energie. 

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

3 + 1 =