Actueel

Beste Millennial, sta op en doe!

Beste Millennial, sta op en doe!

Er is al zó véél gezegd en geschreven over het inmiddels beruchte Corona virus. We ondervinden allemaal de impact van het virus, maar vooral wat dit met onze maatschappij en economie doet. We worden met elkaar gedwongen dingen anders te doen en om te gaan met onze...

Subsidie voor mkb: leren en ontwikkelen van medewerkers

Subsidie voor mkb: leren en ontwikkelen van medewerkers

Tussen maandag 2 maart en dinsdag 31 maart kunnen mkb-ondernemers een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Een unieke kans voor mkb’ers die in 2020 bezig willen met (verdere) ontwikkeling van de organisatie én haar...

Januari: over voornemens en doelen

Januari: over voornemens en doelen

Januari, tijd van voornemens en doelen stellen en “nu ga ik toch echt…”. Vol goede moed begin je dan op 2 januari, als je net weer bent bijgekomen van het Kerstdiner, de oliebollen en de lekkere drankjes, met ál die hele goede ideeën om meer te sporten, minder te...

Tekort in het onderwijs, terecht of niet?

Tekort in het onderwijs, terecht of niet?

Je kan als leerkracht vertellen dat het in het onderwijs zo is dat er wéér geen invalleerkracht is voor volgende week, dat de vacature in groep 5-6 lastig in te vullen is, dat de werkdruk hoog is doordat er een tekort is… Wat je ook je kunt vertellen is hoe: heerlijk...

Inspiratiedagen

Inspiratiedagen

17, 18 en 19 september organiseren wij inspiratiedagen voor iedereen die meer uit zijn/haar baan wil halen. Wil jij dit ook?
Laat ons jou dan inspireren via een workshop over werkgeluk, een systematische zienswijze op je loopbaan, mantelzorg, profilering.

Millennials op de werkvloer

Millennials op de werkvloer

Veel millennials hebben andere behoeften dan generatie Y en X, maar misschien is jouw organisatie daar niet op ingericht. Hoe ga je daarmee om?

Binden en boeien van zorgprofessionals

Binden en boeien van zorgprofessionals

Hoe zorg je dat je zorgprofessionals kan binden aan en boeien voor je organisatie? Met de continue druk die er is en de uitdagingen die er zijn met alle nieuwe manieren van werken.

Ik moet weer

Ik moet weer

Ik moet weer. Dat gevoel overheerste altijd toen ik aan het werk was. Maar nu, na er een paar jaar uit te zijn geweest vanwege een burn-out en andere gezondheidsklachten, wil ik het anders. Ik wil energie krijgen van mijn werk, me vrij voelen.

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

7 + 12 =