8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Jan Kruit

Ik ben Jan Kruit en ik ben 48 jaar jong. Werk al sinds mijn 17e bij mijn huidige werkgever.Ik heb daar verschillende functies bekleed en altijd met heel veel plezier gewerkt.

Tot op de dag dat ik te horen kreeg dat ik boventallig werd in mijn leidinggevende functie. Omdat mijn afdeling een verandering door ging maken van sturend naar zelfsturendheid.

Dat was voor mij een klap in mijn gezicht waar veel emoties bij vrij kwamen.

Heb ik dit nu verdiend dacht ik heb mij jaren lang altijd voor 110 % gegeven aan mijn werkgever. Sta dag en nacht voor dit bedrijf klaar. Veel ongeloof en het niet kunnen bevatten.

Mij werd dan ook een outplacement traject aangeboden en wel bij “Mobiliteit noord”.

De eerste keer dat ik een afspraak had was met Marianne en Anna. Ging daar naartoe met best wel lood in mijn schoenen, alleen al om de angst wat er op mij af zal gaan komen. Had immers nog nooit voor een andere werkgever gewerkt. (bang voor de grote boze wereld)

Tijdens ons 1e gesprek merkte ik al snel dat deze 2 dames vol energie zatten die ze dan ook op een zeer prettige manier overbrengen naar hun clienten.

Vanaf de eerste ontmoeting een zeer positief gevoel gehad, en ben dan ook altijd ondanks dat ik een traject in ging met veel plezier naar hun toegegaan.

Eerste paar sessie hebben we dan ook besteed aan wie is nu eigenlijk Jan Kruit en waar ben ik goed in. Nou daar kwamen we wel snel achter.

Toen we op dat punt aangekomen waren gebeurde er iets onverwachts en dat was wel dat een collega van mij in een andere Unit afscheid ging nemen met een regeling (Leeftijd). Dat was voor mij weer een open deur om weer te gaan praten met mijn werkgever. Waar dan ook uit kwam dat die functie geschikt voor mij was.

Dus toen werd alles anders ,maar het zal Mobiliteit noord ook niet zijn om dan te schakelen en van een outplacement zijn we toen geswitcht naar een verbeter traject. Toen ging het in een keer over waar ik niet zo goed in ben en hoe kunnen we er gezamenlijk aan werken om mij hier beter in te maken. Na een bezoek van Anna bij mij op het bedrijf van wat ik dagelijks doe zijn we weer opnieuw in gesprek gegaan door deze gesprekken te voeren en vele tools te hebben gekregen zijn we hiermee aan de slag gegaan.

Op dit moment vul ik nu de functie in van Senior Operator en heb veel plezier in mijn werk want ben immer met veel mensen bezig waar ik energie van krijg.

Ben dan ook Marianne en Anna zeer dankbaar voor hun inzet om mij weer op de goede weg te helpen en heb dan ook zeer veel aan jullie gehad. Zal ook jullie aanbevelen bij mensen die in de zelfde situatie hebben gezeten als ik

Nogmaals hartelijk dank voor jullie POSITIEVE energie die jullie mij hebben gegeven.

Vr Gr Jan Kruit.

Jan heeft een outplacement / verbeter-traject gehad bij MobiliteitNoord.

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl