Outplacement

Ontslag. Reorganisatie. Boventallig. Van werk naar werk.
Woorden die niemands favoriet zijn.

We begrijpen als geen ander dat je baan verliezen pijnlijk kan zijn. Het is toch een groot gedeelte van je leven dat wegvalt. Misschien ben je ook wel blij en geeft dit nieuws nét dat duwtje in de rug die je nodig hebt.

Verdriet, blijdschap en alles wat daartussen zit: bij MobiliteitNoord is ruimte voor alles wat er bij jou speelt.

Tijdens een outplacement traject kijken we vervolgens samen met jou naar de stappen die gezet moeten worden om te komen tot een nieuwe baan. We stimuleren je onder andere om nieuwe kansen en mogelijkheden te zien en gebruiken ons netwerk om jou van passende vacatures te voorzien. 

Volg je een outplacement traject bij ons, dan kun je zonder kosten deelnemen aan HetWerkt.

Voor dit soort trajecten is het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij een organisatie. Wij raden je dan ook aan om vrijblijvend een gesprek met ons aan te vragen.

Vanwege een reorganisatie is bij mijn vorige werkgever mijn functie komen te vervallen. Na een dienstverband van 36 jaar was dit iets dat hard aankwam. Via een kennis kwam ik in contact met MobiliteitNoord. Wat direct opviel was de benorme positiviteit en kunde. Dankzij de trainingen zoals het maken van een cv en het voeren van sollicitatiegesprekken en de actieve rol van mijn adviseur in het zoeken naar een baan is het mij gelukt nieuw werk te vinden.

Henk van der Leest

Kandidaat outplacementtraject

Voor organisaties

Afscheid nemen van een organisatie kan moeilijk zijn. Wij ondersteunen medewerkers bij het accepteren van de situatie en gaan met ze aan de slag om op zoek te gaan naar een nieuw perspectief. We zetten actief ons netwerk in en zoeken naar kansen in de markt. 

Benieuwd naar onze werkwijze? We lichten het graag aan je toe. 

Zijn we een match?

Bij MobiliteitNoord vinden we het belangrijk dat het klikt. Zonder klik geen resultaat.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

15 + 8 =