8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Fris, uitgerust en met nieuwe ideeën

Na twee zonnige weken vakantie in eigen land ben ik weer gestart. Met energie en een frisse blik. En met plannen voor het komende half jaar! Want dat is wat vakantie kan brengen. Door wat afstand te nemen van je werk en de dagelijkse routine kan je alles in perspectief zetten en kom je tot nieuwe ideeën.

Soms is het zo dat daar een periode van twijfel of onrust aan vooraf gaat. Voor een loopbaanadviseur is dit niet anders. Sterker nog; in ons vak zijn we dagelijks bezig met loopbaanvragen en werkgeluk. Vragen als: “Doe je jouw werk met plezier?”, “Krijg je er energie van?” en “Welke stappen wil je graag zetten in jouw loopbaan?” stellen wij continu aan anderen, maar en passant ook aan onszelf.

Ook ik heb deze zomer de boel op een rijtje gezet. Inmiddels werk ik 3 jaar bij MobiliteitNoord en ik vertrek elke dag met goede zin naar m’n werk. Twijfel ken ik ook goed, maar in ons team is daar ruimte voor. Twijfel kan er ook voor zorgen dat er vernieuwing en verandering tot stand komt.

Al terugblikkend op de eerste helft van dit jaar denk ik aan de leukste ‘werkmomenten’. Eén daarvan is het voorbereiden en geven van een training over netwerken bij een zorgorganisatie. Het maken en geven van trainingen is tot nu toe een relatief klein onderdeel geweest van m’n werk. Deelnemers inspireren en energie geven, het ontwikkelen van nieuw trainingsmateriaal, met een groep aan de slag… Dit zijn dingen die ik eigenlijk altijd al met veel enthousiasme en plezier doe. Is dit misschien iets waar ik meer aandacht aan wil besteden?

Met deze vraag kom ik thuis van vakantie. En met het voornemen om dit verder te onderzoeken en te bespreken met collega’s. Fris, uitgerust en gebruind van de Nederlandse zon, heb ik zin in het aankomende half jaar. Ik ga aan de slag met onze trainingen en hoe dit er precies uit komt te zien, daar houden wij jou natuurlijk van op de hoogte!

Heb je ook nieuwe inzichten opgedaan in de zomervakantie? En wil je hiermee aan de slag? Of ben je juist op zoek naar ideeën en inspiratie? Wij gaan graag met je in gesprek. Bel ons op 088 – 214 0000 of mail naar info@mobiliteitnoord.nl.

Geschreven door: Wilma Postma

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl