8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Lekker weertje om je loopbaan eens te overdenken!

Heb jij je vakantie al achter de rug? Of heb je het nog lekker in het verschiet? Het warme weer deze zomer laat ons een stapje terug doen. En dat is helemaal zo gek nog niet. Even niet hollen, stressen, ons druk maken, tegen de tijd racen, te veel plannen… Gewoon doen wat kan en niet meer dan dat. Fijn toch?! Extra ruimte in je hoofd geeft je ook mogelijkheid om met je zonnebril op en onder het genot van een verkoelend ijswatertje je werk eens te overdenken. Ben je nog blij? Zit je goed in je vel? Loopt ’t lekker?

Soms geeft stilstaan nieuwe inzichten, tijd en ruimte om actie te ondernemen. Een meting van je balans, energie of een blik over de muur de arbeidsmarkt op. Het kan allemaal! Mocht je eens vrijblijvend een gesprek willen ben je bij ons van harte welkom. Onze loopbaanadviseurs denken graag met je mee! Bel ons op: 088-2140000 of mail naar: info@mobiliteitnoord.nl.

Fijne zomervakantie!

 

 

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl