8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Raamovereenkomst Loopbaaninitiatief en MobiliteitNoord

Prachtig nieuws!

MobiliteitNoord heeft vanaf 1 december 2017 t/m 31 december 2019 een Raamovereenkomst met Loopbaaninitiatief! Loopbaaninitiatief is gericht op het stimuleren van de duurzame inzetbaarheid en mobiliteit van de medewerkers bij de 18 aangesloten woningcorporaties.

Wij bieden hierin verschillende diensten, zoals loopbaanoriëntatie, coaching en begeleiding naar ander werk via outplacement. De Raamovereenkomst biedt alle achttien woningcorporaties van Loopbaaninitiatief op vrijwillige basis aantrekkelijke voorwaarden om gebruik te maken van onze diensten. Via de Raamovereenkomst wordt de samenwerking op het gebied van duurzame inzetbaarheid en mobiliteit verder uitgebreid voor de aangesloten corporaties in de drie noordelijke provincies.

We vertrouwen op een prettige samenwerking binnen deze mooie sector!

www.loopbaaninitiatief.nl

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Dokter van Deenweg 108, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl