8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Blog: “Pitbull in je organisatie?” door Jantina van der Goot

Wellicht schieten er verschillende beelden door je hoofd, wanneer je denkt aan een pitbull in je organisatie. De pitbull die wij hier omschrijven, werd pas zichtbaar na het eerste loopbaangesprek.

Vorige week een gesprek gevoerd met Robert Jan. Een vierdejaars student Bedrijfseconomie, op zoek naar een afstudeeropdracht. Een typische millennial, met veel drive en ideeën, zoekend naar een plek waar hij af mag studeren op een thema wat hem echt interesseert.

Hij heeft een sterke voorkeur voor een onderzoek over macro-economische ontwikkelingen binnen de quartaire sector (zorg/onderwijs/overheid). Denk hierbij bijvoorbeeld aan de relatie tussen loon en arbeidsproductiviteit en de invloed daarvan op de onderneming. Of de effecten van het financiële overheidsbeleid op de organisatie. De start van de opdracht is zo spoedig mogelijk en duurt 20 weken.

Hij is uitermate geschikt voor het geven van een advies over een thema wat nog niet uitgekristalliseerd is, is hierin vasthoudend en een doorzetter. Een echte pitbull!

Heb jij een interessante klus liggen waar deze jonge hond zijn tanden in kan zetten? Of ben je juist op zoek naar verfrissende ideeën binnen je afdeling op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken? Neem dan contact met me op of stuur een mail!
06-40 959 274
jantina@mobiliteitnoord.nl

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl