8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Terugblik HRM event

Gisteravond organiseerden wij een HRM Event. We kijken terug op een leuke en inspirerende avond! En we zijn blij met het enthousiasme van de aanwezigen. Veel deelnemers vanuit het vakgebied HRM en vanuit verschillende organisaties in Noord-Nederland.


Durf-management en Groningen op voorsprong

Tijdens het HRM Event waren er een aantal sprekers. Jeannette Brouwer gaf een presentatie over durf-management, waarbij ze de deelnemers opriep om uit hun comfortzone te stappen. Carolien Doesburg nam ons mee in het verhaal over “Groningen op voorsprong”. MobiliteitNoord heeft de handen ineen geslagen met Staatvandienst en bieden trajecten aan die gefinancierd worden vanuit Groningen op voorsprong.

Proeverij van trainingen en workshops

Een belangrijk onderdeel van het HRM Event was een proeverij van trainingen en workshops. In totaal waren er 5 interessante proeverijen, onder andere over de inzet van menselijk kapitaal, voorkeursstijlen en mindfulness. Houd onze website in de gaten. Binnenkort verschijnt daar uitgebreide informatie over ons aanbod van trainingen en workshops.

Meer  over het HRM Event

Met zoveel deelnemers uit het vakgebied was er ook tijd om met elkaar te netwerken. Dat gebeurde volop, onder het genot van lekker eten en drinken. Wij zijn blij met het eerste HRM Event en er volgen er zeker meer. Houd ook daarvoor onze website in de gaten.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons: 088 – 214 0000.

 

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl