8 Jobs | 0 Resumes | 1 Company
088-214 0000

Gelukt, oproep voor meer succes

Afgelopen vrijdag heb ik met haar afgesproken, Lucienne. Haar vasthoudendheid is beloond. Ze heeft inmiddels een baan. Nog niet op de heftruck, maar wel met een grote kans dat dit gaat komen. Een baan op oproepbasis, maar ze is dolgelukkig. Wederom verrast ze mij. Daar haar blijvende dankbaarheid, enthousiasme en gedrevenheid. Ook nu ze een baan heeft. Voor de korte periode dat ze er werkt, weet ze al heel veel.  Ze verteld wat over de geschiedenis, de directeuren, de toekomstplannen van het bedrijf. Deze informatie heeft ze niet door een het kijken van een bedrijfsfilm gekregen. Nee, door interesse te tonen en vragen te stellen. Ze heeft zich oprecht verdiept in de organisatie.Ze praat over het bedrijf alsof ze er al jaren werkt. Mooi om te horen. Gelukkig valt ze ook positief op bij de werkgever. Hopelijk wordt haar contract snel uitgebreid en anders.. werkgevers die op zoek zijn naar heftruckchauffeurs? Dit is toch echt wel een top talent. Zij verdient meer succes.

Benieuwd naar het hele verhaal wat hieraan vooraf ging? Lees dan onderstaande blog. http://www.mobiliteitnoord.nl/2015/03/vasthoudendheid/

« »
© 2012 MobiliteitNoord | Lauwers 1, Assen | Morra 2-7, Drachten | Protonstraat 3a, Groningen | Grote Voort 293a, Zwolle | Postbus 2608, 9704 CP Groningen | 088-2140000 | info@mobiliteitnoord.nl